Slipa golvet för ett fulländat hem

När du renoverar hemma glöms oftast golvet bort. Visst går det att täcka de slitna områdena med en matta. Men för det bästa resultatet är det verkligen värt det att slipa hela golvet. Det gör en enorm skillnad hemma!

När måste golvet slipas

En golvslipning Nacka bör ske då golvet börjar se slitet ut eller om du vill lacka eller måla om det. Färg och lack fäster mycket bättre på ett slipat golv. Vilket gör att slutresultatet bli mycket bättre samt hållbarare. En del väljer att slipa och måla golvet då de ändå renoverar hemma medans andra anlitar golvslipning Nacka med jämna mellanrum som underhåll av golvet. Valet är ditt, men alla trägolv behöver underhåll emellanåt.

Hur gör du med listerna?

De allra flesta väljer att behålla samma lister då golvslipning Lidingö utförs. Det är nämligen inte nödvändigt att byta ut dessa för att slipa och lacka om golvet. Om det skulle uppstå en glipa mellan golv och list går det enkelt att sätta dit en så kallad skugglist för att dölja problemet som annars kan se fult ut.

Slipp slipdammet

Eftersom de allra flesta firmor som utför golvslipning Stockholm nuförtiden använder sig av ett slutet system, kan du slippa allt slipdamm. Om det är så att firman inte använder sig av ett slutet system får du räkna med att slipdammet sprider sig i hela huset och tar sig in överallt. Vilket kan vara väldigt jobbigt för dig att städa upp när golvslipningen är utförd. Se därför till att firman du anlitar använder sig av ett slutet system.

Vad kostar det att slipa golvet?

Priset kan självklart variera men vanligtvis kostar det mellan 75 kronor per kvadratmeter och 200 kronor per kvadratmeter. Ett smart tips är att ta in flera olika offerter och jämföra priserna. Men jämför även material och arbetstimmar för att säkerställa att offerten är realistisk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *