Hur du lyckas med badrumsrenoveringen

Att renovera badrummet kan ge hela hemmet ett lyft. Speciellt om du nu har ett gammalt slitet badrum! Visst är det oftast dyrt att renovera badrum Stockholm, men det är verkligen värt det! Ett rent och fräscht badrum höjer humöret både morgon och kväll, speciellt efter en lång arbetsdag.

Material och färger

Den allra första frågan du bör ställa dig själv innan en badrumsrenovering Nacka är: Hur vill du att det nya badrummet ska se ut? Oavsett om du är ute efter en lyxig oas med spakänsla eller ett badrum som passar en stor familj behöver du göra lite efterforskningar och hitta din egna stil för ett badrum.

Lägg upp en realistisk budget

Fundera på vad du egentligen vill lägga pengarna på. Är det viktigt med en lyxig inredning eller certifierade hantverkare? Innan du bestämmer dig bör du ha i åtanke att ett badrum är känsligt för fuktskador och om arbetet inte utförs ordentligt täcker hemförsäkringen inte eventuella skador.

Ändra upplägget eller inte?

Har du tröttnat på upplägget i badrummet och vill flytta runt dusch, toalettstol och handfat? Att renovera Stockholm innebär att du har möjligheten. Men då tillkommer det extra kostnader för omläggning av både vattenrör och avlopp. Fundera på om det verkligen är värt det.

Hitta rätt hantverkare

Fråga nära och kära om de känner till en bra hantverkare som kan renovera badrummet för dig. Men var även noga med att ta in offerter från flera håll. Ha i åtanke att billigast verkligen inte är bäst vid en badrumsrenovering! Att renovera Stockholm har sin kostnad och du kan tyvärr inte komma undan den.

Ibland kan det vara värt det att lägga mer på en kunnig och auktoriserad hantverkare än på dyra, lyxiga material. Var som sagt realistisk med budgeten och tänk över vad som egentligen är viktigt i badrummet. Du kan lätt få till en lyxig känsla med vackra handdukar, dekorationer och gröna växter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *