Är det dags att flytta?

Att flytta är väldigt roligt då det är en ny början. Kanske flyttar du för en utbildning eller för drömjobbets skull. Eller har familjen blivit för stor och det behövs fler sovrum? Oavsett anledningen är det en ny början och ett roligt projekt.

Ska du flytta lokalt eller till en helt ny stad?

Du som ska flytta lokalt bör hitta lokala flyttfirmor Bromma att hjälpa till med flytten då det känner till området väl. Kanske känner du redan någon som precis har flyttat och kan rekommendera en bra flyttfirma Stockholm?

Men du som ska byta stad bör anlita en flyttfirma i din nya stad, det kan bli lite billigare för dig. För att vara på den säkra sidan bör du ta in offerter från flera flyttfirmor Farsta och jämför pris och vad som ingår i flytten.

När du flyttar med småbarn är det alltid bäst att ta all den hjälp du kan få. Om det är möjligt är det enklast både för dig och barnen om de inte är med under själva flyttdagen. Kanske kan de sova över hos mormor eller farmor i ett par dagar?

Märk allt på en gång

Märk alla kartonger på en gång då de blivit fulla. Det finns inget mer irriterande än att behöva öppna en redan avklarad flyttkartong för att kunna märka den! Märk även lampor och andra saker som inte går att packa ner i kartonger.

Då allt är märkt klart och tydligt blir det lättare för flyttfirman att bära in allt i ditt nya hem. Samt att det blir lättare för dig att packa upp allt. Det är nämligen lättare att ta det rum för rum istället för att springa runt i hela huset samtidigt.

Passa även på att göra en rejäl utrensning av alla utrymmen innan flytten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *