Elektriska arbetsfordon att räkna med

Vi förser dig och ditt företag med alla de elektriska arbetsfordon som du således kan behöva. Ända sedan år 1996 har vi varit störst på att tillverka elfordon. Goupil är ägt av det amerikanska företaget Polaris. Alla våra elektriska arbetsfordon är av hög kvalitet och har därför hög prestanda och de har innovativ teknik. De är därtill robusta och kompakta och ryms in på de flesta platserna. Därtill är de också tysta i användning och är helt och hållet fossilfria.

Elfordon för kyrkogårdar

Groupil G2 och Groupil G4 kan du använda då du behöver ett bra elektriskt arbetsfordon för kyrkogårdar. Till dessa båda modellerna kan du välja till tippbart flak. På G4 får du dessutom förhöjda gallerlämmar och ett verktygsskåp bakom hytten. Hastigheten på G2 är 30 km/h och för G4 är det 50 km/h.

Elfordon för kommuner

De modeller som passar för kommunerna är förutom Goupil G2 och G4, därtill också G6. Till denna modell kan du också sätta till tippbart flak och förhöjda gallerlämmar. Här är hastigheten 80 km/h och det ryms 3 personer i hytten. G2 har utmärkta köregenskaper, hög lastvikt och du har flera tillbehör som du kan välja mellan.

Elfordon för bostadsbolag

Modellerna G2 och G4 lämpar sig utmärkt för arbetsfordon då du ska sköta ett bostadsbolag. På modellen G4 får du välja tillbehör som exempelvis en mycket bekväm stol, servostyrning, digital instrumentpanel, uppvärmd framruta, Webasto värmesystem, luftkonditionering eller backkamera.

Paket- och logistikdistribution

G4 och G6 är modellerna som är bra för att distribuera paket och dylikt. För G6 är påbyggnadsalternativen flera än vid de andra modellerna. Du kan nämligen välja lastflak med lämmar, el hydrauliskt tippbart flak, lastflak i kombination med ett verktygsskåp, hydrauliskt lastväxlarflak och ett skåp. Detta skåp gör närmare bestämt att du kan transportera saker skyddade från regn och rusk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *