Byt köksluckor och skapa ett nytt intryck i köket

Har du tröttnat på ditt kök och går och drömmer om att fräscha upp det? Då har du några olika alternativ. Det första många kommer att tänka på är en komplett köksrenovering. Det är visserligen det alternativ som skapar den allra största förändringen, men det är också det alternativ som kostar mest. Det är dyrt att renovera köket, och alla har varken lust eller möjlighet att dra på sig en sådan utgift. En mycket enklare lösning är att måla om köksluckor och lådor. Det är ett mycket billigare alternativ, och det är en åtgärd som det går snabbt att slutföra. Frågan är dock om det räcker? Även om färg gör skillnad, skapar det kanske inte en fullt så stor förändring som du vill åt. Då kan en gyllene medelväg vara att byta köksluckor och lådor.

Byt ut köksinredningen

Du behöver alltså inte renovera hela köket för att åstadkomma en rejäl förändring. Det räcker långt med att sätta in nya köksluckor och lådor. Kanske vill du även passa på att byta ut stommarna till skåp och lådor, men det är upp till dig. Om skåp och lådor är i bra skick kan du behålla dem och bara byta ut de delar som syns utåt, det vill säga luckorna. Passa på att välja ut nya måttbeställda köksluckor som verkligen tilltalar dig vad gäller design, material och färg. Nu har du chansen att skapa ett helt nytt intryck, då bör du se till att ta den. Du kan välja på mängder av fina alternativ, från laserade luckor i nougat till högblank valnöt. Möjligheterna år många och du har chansen att sätta din egen prägel på köket.

Lägg vikt vid detaljerna

När du har valt ut dina nya köksluckor och beslag att montera på luckorna, har det blivit dags att ta en titt på inredningsdetaljerna. Passa på att sätta upp nya posters och nya gardiner, så känns det som att du fått ett helt nytt kök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *